Поділитися

неділя, 31 липня 2016 р.

Якесь дежавю щороку відбувається в освіті міста

Якесь дежавю щороку відбувається в освіті міста, рік 2015- садочок «Дюймовочка» Полодюк дає команду «фас» і працівники управління освіти приводять нову завідуючу (Добре, що колектив повстав, депутати, особлива подяку пану Дорощуку і садочок відстояли. Тепер там працює завідуючою – порядна людина з колективу садочка.

На призначення директора дає подання управляння освіти, а міський голова погоджує – не погоджує кандидатуру, така процедура, таким чином виникає питання – звідки начальник управління знає Маслій з району? Чому саме її, а не працівників зі школи №1? Освітян міста? Працівників міськуо? Все дуже просто!
2016 рік, Полодюк, зрозумівши, що освітяни проковтнули попередні образи, продає посаду директора ЗОШ№1, чи за гроші, чи за підтримку у подальшому житті пана Дзяворука, адже з його легкої руки, з’явилась на арені пані Маслій (саме у 2004 році, якщо не помиляюсь, Дзяворук призначив її на посаду директора Травлинської школи) і саме пан Дзяворук, якось так наполегливо останнім часом відвідував провладні кабінети міста).
Запитайте у Тихончук чому Маслій? Вона вам відповість, що вказівка зверху.
Запитайте у міської ради – чому Маслій? Відповідь – подання управління освіти.
Коло замкнулось. Хтось ще вірить нашій владі?
Шкода, що начальник управління освіти лише виконує всі накази невдалої влади, замість того, щоб стати на захист своїх підлеглих. 

Немає коментарів:

Дописати коментар