Поділитися

четвер, 4 серпня 2016 р.

Чомусь ті, хто при владі думають , що "схопили Бога за бороду"

Чомусь ті, хто при владі думають , що "схопили Бога за бороду" і можуть лобіювати будь- які питання, призначати лише їм угодних людей і байдуже на законнність, справедливість і просто людяність . Можливо, запропонована людина на посаду директора школи достойна кандидатура, але чому не достойна Піонтковська , яка працює в школі досить давно і яку поважають і вчителі, і батьки, і діти.
Чи хіба в школі немає достойних людей? Чому, справді, не було конкурсу? Якщо вчителі, батьки просто відпустять ситуацію, приймуть німо і сліпо, те , що пропонують, то ЗОШ№1 нічого не варта. Люди ж не телята!!! Не можна всього боятися, бо тоді перестанемо поважати себе!
Чому взагалі якісь чиновники вирішують питання про керівництво навчального закладу? Хто вони такі? Це питання мають вирішувати батьки тих дітей, які навчаються в цій школі. Саме вони мають вирішувати, чи підходить школі, де вчаться ЇХ діти такий керівник, такі вчителі і т.д., а не якісь далекі чиновники. Хто взагалі тих чиновників обирав? Хто надавав їм ці повноваження? Та хто вони взагалі таки, лізти в питання школи? В нас, нібито, курс на децентралізацію повноважень. То нехай міносвіти займається учбовими програмами, а не лізе в кожну шпарину. Хай лишають питання посад батьківським комітетам.

Немає коментарів:

Дописати коментар