Поділитися

четвер, 4 серпня 2016 р.

Знову анонімки




Знову анонімки. Стиль написання в найкращих традиціях Од…& K. Ну,що ж давайте проаналізуємо.
  1. Бідного «чесного» пана директора підставила «підступна» завуч, тому що в табель відпрацьованого робочого часу внесла його сина, який офіційно працював в ЗОШ№1, а знаходився поза межами України. Цікаво, що сина на роботу прийняв сам «чесний»директор, знаючи, що він працювати не буде, а так як синок «працював» лаборантом то до табеля заступник директора з навчально-виховної роботи не мала справи. Табель складала завгосп а пан директор його підписує!
  2. Про те, що Маслій є протеже Дзяворука, вже писалось, а цьому папірці ще раз це підтвердили).
  3. Про податки й платників податків – цікава тема! Ну, по-перше, школи утримуються за рахунок субвенцій держави, вже рік, місто лише отримує ці гроші і … далі, думаю якщо знайти повну версію декларацій про доходи нашого мера, секретаря міської ради, начальника управління, то не знайдемо ми відомостей про доходи від репетиторської діяльності начальника управляння освіти (забула, чи то не є важливим?), дружини секретаря (математик сьомої школи) та дружини мера, яка відома в місті, як прекрасний репетитор з англійської мови, бере дуже дорого, але навчає якісно, щодня проводить по декілька індивідуальних та колективних занять (відповідно 100 - 70грн за годину). Продовжимо? Якщо бути чесними то податки вчасно й повному обсязі сплачують саме освітяни, адже вони бюджетники, а серед тих «платників податків», що створили цей пасквіль, дуже багато тих, хто приховує своїх найманих працівників, свої доходи. Хоча, про що ми – для вас же «в кожного своя мораль»!
  4. Ну, про пенсію - це шедевр. Так на майбутнє, як би Галина Рафіківна пішла на спецпенсію, то вона не мала б права працювати в педагогіці (спецпенсія не буває 3000, максимум 1000), а для звичайної пенсії Галія Рафіківна ще молода!
  5. Ну, на останок ,як говорить народна мудрість. Йдучи по чужу голову і свою неси. Поміркуйте про це аноніми – «платники податків».

Немає коментарів:

Дописати коментар