Поділитися

середа, 27 липня 2016 р.

Коментарі на допис щодо мітингу, опублікований на сторінці міської ради в Однокласниках

Дуже прикро читати ці рядки.Як багато неправди та зневажливого ставлення до громади. Чому не повідомляєте,що 25 липня прийшло вже близько 100 людей,плакали батьки, вчителі,учні під час виступу Галини Рафіківни.Одна з батьків Піонтковську назвала ''велике серце школи" і під цим гаслом буде проходити боротьба за справедливість і далі.


Шепетівська міська рада жонглює словами і маніпулює фактами. Латиняни в таких випадках говорили: "Сказати все, щоб нічого не сказати."Правда змішується з відвертою брехнею.Помітить тільки обізнаний. Жонглери! Ще раз повторюю: не намагайтеся конфлікт перетворити у "кухонну сварку."Проюлема не в особі, а способі призначення.До речі, офіційно заявляю: 15 липня жодного педпрацівника в школі не було,крім в.о. директора на час відпустки Піонтковської. Яке щастя, що директорка "фактично тиждень пропрацювала без жодних зауважень".! Від кого вони мали бути, з приводу? Не можна так з нами. За що? А що це за. "комфортна кандидатура"? Ще раз - за що?

Пан Островський забув повідомити, що батьки, 80 % колективу, громадські активісти не вимагають тієї чи іншої кандидатури, а виступають проти зневажливого ставлення до думки колективу. Забув він написати про те, ЯК призначався новий директор: за одну добу, під час тотальних відпусток, складається враження, що проведена таємна операція з рейдерського захоплення школи. Якщо це не так, чому мер міста ховається від людей, завдяки яким він при владі? Сьогодні зневажають колектив та батьків першої школи? Хто наступний? Чим методи Полодюка відрізняються від дій попередника?

А все просто тому,що пані Маслій протеже одного з представників влади))).Тому і зроблено все продумано-коли всі у відпустках. Для Маслій,наприклад, невдоволення педколективу,батьків,учнів школи не причина відступитись.Де у людини гідність,якщо йти на цю посаду по "головах"? Який приклад,як педагог, вона подає дітям?

 "оскільки частина персоналу перебуває у відпустках" весь педагогічний колектив на той момент був у відпустці за виключенням тех.персоналу

Коли ми, 32 людини (не 20, серед яких 9 працівників школи - не 4, не соромно брехати?), які мають право бути почутими, стояли під дощем біля міськради, шепетівський міський голова був у приміщенні. Ми що-бидло? Він не міг вийти? Він нас боїться? Особистісні проблеми важливі,але не прикривайтеся святими речами. У кожного ж "мораль своя"?

 з 15 липня час знайти можна, хоча б на телефонний дзвінок! у вчителів теж свої причини і відпустки! давайте фотографії з 25 липня! будьте послідовними! І не треба говорити, що цих людей примусили, бо це неправда.

Галина Рафіківна значну частину свого життя присвятила ЗОШ № 1. За весь період роботи в закладі всебічно сприяла розвитку молодих педагогів та становлення їх як висококваліфікованих спеціалістів, на високому професійному рівні організовувала навчальний процес. дослухалась до думки кожного. Світла людина, яка користується неабияким авторитетом серед колег закладу, є для них взірцем, повагою та шаною батьківської громади, яку люблять та цінять учні закладу. І за це все вона не заслуговує призначення на посаду директора школи? Іншої кандидатури навіть уявити не можу

Для Маслій була запропонована депутатом міськоі Ради Синютою дуже слушна пропозиція - відкликати свою заяву на призначення.Якби Маслій була мудрою жінкою, то вона це зробила б.( якби ця посада не дісталась такою дорогою ціною).Тим більше - після усього побаченого і почутого....Якщо тебе зовсім не сприймають ні батьки, ні вчителі, ні учні , то як взагалі можна продовжувати боротьбу за цю посаду. Якщо Маслій себе дуже хвалила за те, що вона навела лад у Травлинській школі - то чому вона кидає свій педагогічний колектив, своіх дорогих учнів, хіба це не зрада своій школі з іі сторони?Виходить - ні.Я тепер добре розумію батьків , які забирають документи своіх дітей з Травлинськоі школи.З таким нахабним керівником не можна залишати своіх дітей. Після всього ,що відбулося і ще відбудеться, Маслій взагалі треба виізжати з Шепетівки, а не продовжувати бентежити людей своєю поведінкою.

Навчаючись вданому закладі протягом 11 років в мене склалося враження, що Галина Рафіківна - це істинний керівник даного навчального закладу. Удачі ВАМ.

Я навчався в першій школі.І доречі Галина Рафіківна прекрасний викладач. І на мою думку вона повина стати директором даного закладу. Великий досвід працювати з колективом, і з учнями. Бажаю успіху їй.

Немає коментарів:

Дописати коментар