Поділитися

неділя, 18 вересня 2016 р.

Конфлікт "не вичерпаний у законному порядку"

У свої 54 роки я все частіше замислююся над тим, що батьки мене виховували неправильно. І слова "справедливість", "порядність", "честь", "чесність", "гідність" - всього лише слова. Втішає одне: таке "неправильне" виховання отримала більшість шепетівчан, яка поставилась небайдуже до нашої боротьби за справедливість.
Прочитавши колонку в "Шепетівському віснику" від 15 вересня "Ухвалити рішення не вдалося", я була шокована листом мера в редакцію. Чесно, мову відняло. А ми ще всерйоз міркували, що меру задурили голову, він помилився і шукає шлях вирішення конфлікту... Господи, які наївні, добрі, порядні ці вчителі. Як легко нас обдурити, як хочеться нам вірити в казки. І це після мерзенних листівок, "коментарів про призначення", від яких плакати хочеться, брехливого пропагандистського ролика новоявленого члена Спілки журналістів України.
Так ось, пане мере, конфлікт "не вичерпаний у законному порядку". А вщух він тільки тому, що новопризначений директор 7 вересня пішла на лікарняний, не витримавши труднощів початку навчального року у великій школі. До речі, перед цим запросивши на розмову вчителів до свого кабінету, попросила залишити телефони в приймальні. Нормально?! 
Прикро, пане мере, що ви, як завжди, наплювали на звернення чисельного вчительського колективу, членів батьківського комітету, які намагалися розповісти вам про те, що відбувається в школі, вже після спроби зібрати позачергову сесію. Чим не похорон демократії? Хоча нічого дивного - "мораль у кожного своя".
За всіма словами, зверненнями, коментарями загубилися головні питання, які ми ставили, але так і не отримали відповіді:
1. Чому проігноровано думку колективу?
2. Чому не ініційовано конкурс, який саме ви обіцяли протягом навчального року, не враховано резюме ще одного кандидата?
Ну, а в ході наших Н Е З У С Т Р І Ч Е Й додалися нові:
1.Чим так корисна школі САМЕ ця кандидатура, що заради її призначення ви дискредитуєте і ображаєте тих, з чиєю думкою не згодні?
Піонтковська Г.Р.


Немає коментарів:

Дописати коментар