Поділитися

неділя, 25 вересня 2016 р.

Припинити благодійні батьківські внески

Пане міський голово!
Неодноразові звернення до Вас, усні та письмові, членів батьківської громади Шепетівської ЗОШ №1 ім. М.Островського щодо призначення директором школи Маслій М.П. були проігноровані. Ми зверталися з проханням призупинити дію контракту з новопризначеним директором до організації і проведення конкурсу на посаду директора (як ви особисто обіцяли педколективу ще в травні).
Замість спроби вислухати членів шкільної громади відбулася спроба свідомо заплямувати анонімками, викривленими фактами, дописами на форумі міста репутацію педагогів школи. Такі дії мали зворотній ефект: виникли питання щодо морального обліку саме директора і тих, хто підтримує її на даній посаді. Ми вимагаємо припинити кадровий експеримент з призначенням на посаду людини, яка не зовсім готова до роботи у міській школі.
Батьки нашого навчального закладу дбають про те, щоб діти здобували знання в належних санітарно-гігієнічних і психологічних умовах. Створенню комфортного середовища сприяють благодійні внески членів фонду "Батьки - дітям". Ми маємо право не лише фінансувати школу, але й брати участь в управлінні нею. На жаль, своїми діями Ви позбавили нас цього права. Тому на загальношкільній батьківський конференції ми проголосували наступне рішення:
- припинити благодійні батьківські внески у фонд школи до проведення відкритого конкурсу на посаду директора ЗОШ №1.
Ми, батьки, хочемо, щоб школою керувала людина, обрана громадськістю, як вимагає новий час, а не призначена за примхою однієї людини. Нагадуємо Вам слова колишнього прем'єр-міністра України А. Яценюка після ухвалення постанови КМУ №827 “Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності” від 22 жовтня 2015 р.: нова якість української освіти буде "з новою якістю директорів шкіл, в яких світяться очі, в яких є бажання змінювати систему освіти, які отримають додаткові повноваження і автономію щодо управління кожною школою разом зі своїм педагогічним колективом, батьківським комітетом і учнями, які навчаються в цій школі".
21.09.2016р.

Немає коментарів:

Дописати коментар